Åter igen helg!

Och så var det helg igen. Har gått sisådär kan jag säga. Näst yngsta har varit sjuk i veckan så tog mig aldrig ut till affären för att handla och då får man ta det man har...  Vilket kanske inte var det bästa. 


Men nu är det handlat och jag kan ta nya tag. Man måste tillåta sig att fela.. Är ju en stor omställning man gör..  Och jag vill inte gå ut för hårt för då brukar jag ger upp. Denna gång är det i min egen takt! 

I början gjorde jag det för ett bröllop och en klänning nu gör jag det för mig själv och klänningen såklart. 
Har en as snygg klänning som jag köpte för länge länge sedan som jag efter två graviditeter inte får på mig längre. Men nu är det ändring på det.. 
Har låtit det gå för långt! 

När vågen stannade på 96,8 kg den där hemska dagen då jag insåg att jag måste göra nåt detta går åt fel håll!  Jag har alltid vägt mycket och har alltid varit älskad för den jag är dock har jag ljugit för mig själv men även för andra eller jag älskade aldrig mig själv så som andra gjorde! 
Men nu är det min tur och mitt år. 
Som lättast vägde jag 82,4 kg och jag ska ner dit och lite till.  Har satt ett slut mål på 74 kg nu.  Men första delmålet är att ta mig under 90 kg!

Har ingen tidspress heller utan tar det som det kommer. Men neråt ska vågen gå och jag tänker kämpa! 

2017 är mitt hälsosammare år!