Mys mys mys bara en massa mys!

Precis vad det är här hemma.. Vi bara myser dagarna långa.. Är så underbart alltså...
Han äter sover och skiter om vartannat en helt underbar bebis med andra ord.. Jag är så lycklig lottad som har fått ås underbara barn! Jag måste bara säga att jag älskar dem och skulle göra vad som helst för dem!!!

Igår var det en bra dag.. Jag komme in i mina kläder igen!! JAAAAAAAA.... Och än är jag inte klar... Ska gå ner lite mera nu!!

Så då tog jag och Ebba och städade här nere lite. Dammsugade och skurade.. Haha.. Blev på ett sådant bra humör!

Sen när jag lagt Ebba och lilleman somnat efter maten så satte jag mig här för att skicka iväg en beställning till Ellos.. Men icke det icke.. Klänningen som jag skulle beställa till Ebba fanns inte i hennes storlek och då gick min värld under! Så skicakde inte iväg den. Utan väntar ett tag få se om det kommer in fler storlekar snart.. Hade hittat en URsöt klänning med bolero som jag tänkte hon ksulle ha på julen och till casper en dress med shorta och byxa hur sött som helst.. Men förhoppningsvist så kankse det kommer in flera! För klänningen har funnits i hennes storlek! Sen så ska jag väl klicka hem lite nya kläder till min garderob som är ytterst tunn just nu! Lite kläder har jag må jag säga så den MÅSTE jag utöka!

Och nu idag har jag skjutsat in Ebba på förskolan och lilleman han bara sover och sover.. Jag har hunnit duscha och funderar på om jag skulle lagat lite lunch?! I em blir det bvc med lilleman sen så kankse det blir tjejkväll med mamma och barnen på sammhället!? Har inte bestämt ännu hur det blir! Men skulle vara kul att få komma ut lite och träffa folk.. Och lilleman är ju så snäll så det blir nog INGA som helst bekymmer! Ska väl även hälsa på morfar då isåfall. Och kolla in hans nya lägenhet nu när vi är tvugna flytta han (igen) stackare han har det inte lätt! Har inte träffat morfar på ett bra tag nu! Och ändå bor vi inte så långt ifrån varandra..

Jo och kattungarna dem växer och växer blev ju 2 veckor igår. Ska väl snart sätta ut en annons på dem! Men alltså så söta dem är.. haha...

Casper blir 2 veckor idag.. Tiden bara rusar iväg! Snart går han osv.. Fy farao säger jag bara.. Nog tyckte jag det gick fort med Ebba men känns som att det går fortare med denna!! Jaja bara gilla läget! :)

Blev ett rätt så långt inlägg! Fast det kan ju ha att göra med att jag inte är in så ofta och skriver här så när jag väl är in så blir det mycket att skriva om?!

Har även nu skickat in en bild till tidningen på Casper och Ebba då.
Och det blev denna bilden! :)


Dem är så fina mina älskade barn!