Mammakläder!

Jag har nu insett att mina vanliga byxor går snart inte längre att ha med snodd.. Det börjar bli lite väl trångt så jag måste införskaffa mig ett par mamma byxor...

Vill gärna ha ett par NYA oanvända som jag vil nöta själv. Då jag hade otur sist jag beställde mamma byxor. Han ha dem 2 ggr sen gick dem sönder för dem var så nötta. Och det kollade jag ju ALDRIG då jag fick byxorna. Skrev till tjejen och berättade problemet. Var väldigt snäll i mailet jag skrev inga onda sägelser eller nått sånt.. Men dessvärre inge svar eller nått.. Jag har blivit lite lurad.. Nu köpte jag ju dem inte för nån direkt större summa.. Men ändå!!

Så nu ska jag beställa NYA Jeans. Och det lutar mot ellos Billigaste hittils.. För jag betalar ALDRIG över 500 kr för ett par byxor man bara ska ha ett par månader och sen ska dem ligga i garderoben till nästa gång.. Som inte kommer lika snabbt som denna!! För 2 snabba barn räcker.. Vill inte ha 3 snabba.. Så om det blir ett 3:dje så får de vänta iallafall tills Ebba blir självständig och klarar sig mer eller mindre själv med det mesta.
Har nu suttit nästa HELA dagen och funderat och läst om alla möjliga olika jeans typer.. Ska väl såsmånigom skicka iväg beställningen. Blev dessutom lite kläder till Ebba.. Fast det blir det ju ALLTID!!!!

Mamma Jeans



Och Ebbas kläder!

Så har jag kommit än så länge.. Försöker även hitta mig en tunika som är lång.. För mamma tröjorna är inte direkt så snygga. Haha..