Tag sedan!

Kan börja med att berätta att min Sambo nu ÄNTLIGEN fått komma hem.. I onsdags hämtade vi hem han. Så nu är han sjukskriven i 2 veckor! Vill bara att han ka bli helt frisk! Han har svårt att äta vanlig mat då det mest bara rinner rakt igenom! Så han äter ytterst lite "vanlig" mat och dricker en massa flytande youghurt och fil osv!

Sen så har vi ju gått in i Vecka 23 idag 22+4.
Magen växer och växer och det känns tyngre och tyngre!! :)
Men det betyder ju bara att det blir närmare och närmare September.. Visst längtar jag dit enormt.. Men inte för mycket för vill ju njuta av sommaren så länge det bara går.. Fast nog får det gärna bli September!!! ;)

Nu i helgen har vi haft besök av BÅDA mina systrar!! Så gårdagen spenderades med dem. Vi skulle egentligen åka upp på badet men dem hade stängt för säsongen?! Hmmmm Är det inte nu säsongen BÖRJAR????? Jaja.. Så vi hamnade hemma hos oss åt lite morsdagstårta var ute och promenerade pratade EN massa åt en MASSA godis och bara hade det trevligt faktiskt.. Var även och tittade på våran syskonvagn som vi har/ska köpa. Har fått hem den men inte betalat ännu! Hade ju så tur att min ingifta mosters syster hade en som dem inte behövde så vi fick köpa den för 1000 kr. Billigt och bra tycker jag!! Fin är den ju också! Var även och kollade på kossorna och Ebba var så söt det var nästan så vi inte fick henne därifrån hon stod och muade åt dem och skrattade och hade sig.. Min sötis.... Sen så tog dagen slut och dem åkte!! Snacka om att Ebba var trött och slut HELA kvällen!

Ja det var väl lite som hänt på sistone!!

Vi hörs senare!!

CHAIO!