27/4 2009

Gud vad tiden går fort...
Ebba är redan en månad och sju dagar.. Kan ni fatta? För det kan inte jag...
Ebba pratar i massor nu.. En massa gurglande och joddlande... Det är så underbart.. Och skrattar i massor...
Ebba är min solstråle...

Men alltså vilken dag.. Det regnar i MASSOR ute.. Inge roligt alls.. Men tog mig till Mamma och pappa iallafall.. :) Men är dessvärre fast här nu.. Måste vänta på att det slutar regnar eller att stefan slutar... Hehe...Men det gör absolut INGET alls.. För hemma är det ju inge roligt att vara.. Sitta alldeles själv och se på tv.. Eller inte riktigt själv har ju Ebba och hunden och katterna... Men dem kan man ju inte direkt prata med och få bra svar.. Fast nu blir jag ju också själv ett tag... Men ändå roligare hos mamma och pappa.. För här finns ju internet..

Och inte fick man då nån lön idag.. Undra hur det gå för löne egentligen.. Hoppas jag får lön snart.. Har ju lite räkningar att betala så.. Ingen kommunanställd har fått lön idag.. JObbigt... Tur Stefan fick lön i fredags..:) Får fara och handla sen när han slutar..  Fast till middag blir det uppstekt palt... Mmmmmums....

I helgen har Stefans kusin Oskar varit och hälsat på.. Så då drog vi till Skellefteå i Lördags och shoppade lite granna.. Eller tyckte att vi shoppade mycket för lite pengar.. Ska väl till Stan så fort Skattepengarna kommer! Vill ha dem NU!!!!
Måste köpa såå mycket nytt.. Har ju nästan INGET alls i garderoben som jag kan ha.. För stort det mesta...

Nä om man skulle gå och försöka söva en trött Ebba som vägrar sova!!!

Chaio!